Normaal LettertypeGroter LettertypeGrootste Lettertype
U bent hier:

Nieuwsarchief

Projectoproep en infosessie ESF-agentschap over coöperatief ondernemen

ESF staat voor het Europees Sociaal Fonds. Met dat subsidie-instrument willen de Vlaamse overheid en de Europese Unie samen het Vlaamse arbeidsmarktbeleid versterken.

Oproep 235 Coöperatief ondernemen heeft als doel nieuwe blauwdrukken te creëren binnen bepaalde prioritaire niches voor vernieuwende organisatie- en financieringsmodellen voor coöperatief ondernemen.

Alle organisaties met rechtspersoonlijkheid kunnen op de oproep intekenen of partners worden. Concreet betreft het alle ondernemingen en organisaties op de Vlaamse arbeidsmarkt, zowel uit de profit als de non-profit, zowel uit het normaal economisch eircuit als uit de sociale economie. Zowel door de Nationale Raad voor de Coöperatie (NRC) erkende coöperatieve ondernemingen als potentiële coöperatieve ondernemingen kunnen op deze oproep intekenen

Projecten kunnen worden ingediend tot 30 maart 2012.

Meer informatie is te vinden op de website van het ESF-Agentschap. Het agentschap organiseert een infosessie op  27 februari  2012 om 9.30 uur in zaal  H21023-00.0.04  van het Ellipsgebouw (Koning Albert II-laan 35 bus 16 1030 Brussel). Inschrijven.

Developed by RealDolmen