Normaal LettertypeGroter LettertypeGrootste Lettertype
U bent hier:

Nieuws

  
Welke troeven maken van de zorgboerderij een uniek concept? Hoe kunnen we dit concept dieper en breder inbedden? En hoe verhoudt de zorgboerderij zich ten opzichte van andere aanbieders van welzijn en zorg? Ontdek het tijdens de studiedag op 10 november.
U speelt met de idee om eens iets te doen om minder afval te hebben? Of u heeft effectief als doelstelling om een bepaald % minder voedselverlies te realiseren? Kom meer te weten op de trefdag voedselverlies!
Heeft u ook het gevoel dat er te veel voedseloverschotten terugkeren naar de keuken van uw organisatie? Op maandag 10 oktober komt u meer te weten komen over hoe u kan omgaan met voedseloverschotten.
Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Vandeurzen liet door het Departement WVG een onderzoek uitvoeren naar de kwaliteit van leven, het volhoudperspectief en de ondersteuningsvoorkeuren van mantelzorgers.
Er wordt een nieuwe oproep gelanceerd tot het indienen van voorstellen tot erkenning en financiering van een Steunpunt voor Beleidsrelevant Onderzoek, voor het thema Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Developed by RealDolmen