Normaal LettertypeGroter LettertypeGrootste Lettertype
U bent hier:

Nieuws

  
Vanuit Flanders’ Care wordt nu 80.000 euro vrijgemaakt voor een oproep 'Incentives onlinehulp voor welzijn en gezondheid' om onlinehulp een duw in de rug te geven.
In het najaar worden drie studie-avonden rond 'goed bestuur' in de welzijns- en zorgsectoren georganiseerd.
Heeft u ook het gevoel dat er te veel voedseloverschotten terugkeren naar de keuken van uw organisatie? Op maandag 10 oktober komt u meer te weten komen over hoe u kan omgaan met voedseloverschotten.
Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Vandeurzen liet door het Departement WVG een onderzoek uitvoeren naar de kwaliteit van leven, het volhoudperspectief en de ondersteuningsvoorkeuren van mantelzorgers.
Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin liet het fenomeen van gezinsdrama’s in Vlaanderen onder de loep nemen. Hubert Van Puyenbroeck maakte een rapport op met aanbevelingen voor het beleid.
RSS
Er zijn verschillende diensten waar je als slachtoffer terecht kan.
Er wordt een nieuwe oproep gelanceerd tot het indienen van voorstellen tot erkenning en financiering van een Steunpunt voor Beleidsrelevant Onderzoek, voor het thema Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Developed by RealDolmen