Normaal LettertypeGroter LettertypeGrootste Lettertype
U bent hier:

Nieuws

  
In oktober worden drie studieavonden rond 'goed bestuur' in de welzijns- en zorgsectoren georganiseerd.
U speelt met de idee om eens iets te doen om minder afval te hebben? Of u heeft effectief als doelstelling om een bepaald % minder voedselverlies te realiseren? Kom meer te weten op de trefdag voedselverlies!
Vanuit Flanders’ Care wordt nu 80.000 euro vrijgemaakt voor een oproep 'Incentives onlinehulp voor welzijn en gezondheid' om onlinehulp een duw in de rug te geven.
Heeft u ook het gevoel dat er te veel voedseloverschotten terugkeren naar de keuken van uw organisatie? Op maandag 10 oktober komt u meer te weten komen over hoe u kan omgaan met voedseloverschotten.
Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Vandeurzen liet door het Departement WVG een onderzoek uitvoeren naar de kwaliteit van leven, het volhoudperspectief en de ondersteuningsvoorkeuren van mantelzorgers.
Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin liet het fenomeen van gezinsdrama’s in Vlaanderen onder de loep nemen. Hubert Van Puyenbroeck maakte een rapport op met aanbevelingen voor het beleid.
Er wordt een nieuwe oproep gelanceerd tot het indienen van voorstellen tot erkenning en financiering van een Steunpunt voor Beleidsrelevant Onderzoek, voor het thema Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Developed by RealDolmen