Normaal LettertypeGroter LettertypeGrootste Lettertype
U bent hier:
 
 

Goedgekeurde projecten

Het VIPA verstrekt jaarlijks investeringssubsidies aan verschillende voorzieningen uit de welzijns- en gezondheidssector. Dit betekent ook dat in Vlaanderen continu gebouwd en verbouwd wordt om ervoor te zorgen dat onze burgers in comfortabele en bereikbare gebouwen gebruik kunnen maken van allerlei welzijns- en gezondheidsdiensten.  

Goedgekeurde projecten

De minister heeft in mei 2016 1 project goedgekeurd voor 123.045.755,80 euro.

Als u verder klikt vindt u per sector, per provincie of per jaar welke voorzieningen een investeringssubsidie of een principieel akkoord hebben verkregen van het VIPA voor de realisatie van hun infrastructuurwerken. Goedgekeurd betekent dat deze projecten een door de minister ondertekende subsidiebelofte of principieel akkoord hebben verkregen. 

Momenteel zijn de sinds 2009 goedgekeurde projecten opgenomen. Maandelijks vindt u in onze nieuwsrubriek een overzicht van de projecten die de minister de afgelopen maand heeft goedgekeurd. 

Gerealiseerde capaciteiten
Het toekennen van investeringssubsidies vertaalt zich in de realisatie van capaciteiten.  Het gaat hier zowel over de vernieuwing van bestaande als de realisatie van extra capaciteit. 

Als u verder klikt vindt u per sector, per provincie of per jaar welke capaciteiten zijn gerealiseerd met de toegekende investeringssubsidies.

 
 
 
Developed by RealDolmen