Normaal LettertypeGroter LettertypeGrootste Lettertype
U bent hier:

Nieuws

  
Bij het ontvangen van de bevraging hebben we gemerkt dat een aantal zaken niet correct werden ingevuld. Met aandrang vragen we dan ook om uw ingestuurd gegevens aan te passen of te herbevestigen tegen uiterlijk 2 januari 2015 (vipa@vlaanderen.be).
We brengen nog even in herinnering dat het EPC voor publieke gebouwen ook voor gebouwen vanaf 250m² verplicht wordt vanaf 1/1/2015.
Het besluit van de Vlaamse Regering van 5-09-2014 over de wijziging van diverse VIPA-besluiten m.b.t. door het agentschap Jongerenwelzijn erkende voorzieningen en vergunde diensten is gepubliceerd in het Belgsch Staatsblad van 3-11-2014 .
De moeilijke budgettaire context dwingt het VIPA tot een grondige evaluatie en bijsturing van de investeringspolitiek.
RSS
In het kader van de overdracht van de federale naar de Vlaamse overheid van de onderdelen A1/A3/C1 van het BFM wil het VIPA voor de Vlaamse begroting van deze legislatuur de impact becijferen van de investeringen die vallen onder de financieringswet.
Op 23 juli 2014 stelde de nieuwe Vlaamse Regering het Vlaams Regeerakkoord voor de periode 2014-2019 voor. Wat dit betekent voor het VIPA, leest u hier.
Developed by RealDolmen