Normaal LettertypeGroter LettertypeGrootste Lettertype
U bent hier:
 
 

Contact

Adresgegevens

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht op onderstaand adres:

Vlaamse overheid - Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin (WVG)
Afdeling Welzijn en Samenleving
Koning Albert II-laan 35 bus 30
1030 Brussel

Tel.: +32 (0)2 553 33 30
Fax: +32 (0)2 553 33 60
E-mail: welzijnensamenleving@wvg.vlaanderen.be


Als u ontevreden bent over de werking van de afdeling, kunt u overeenkomstig het Vlaamse klachtendecreet een klacht indienen. Deze wordt dan onderzocht op ontvankelijkheid en vervolgens op gegrondheid. Binnen 10 dagen na ontvangst krijgt u een bericht over de ontvankelijkheid. Als de klacht ontvankelijk is, wordt die ten gronde onderzocht en krijgt u antwoord binnen 45 dagen. De Vlaamse Ombudsdienst treedt op in tweede lijn.

Als u ontevreden bent over de werking van een voorziening die door de afdeling Welzijn en Samenleving wordt erkend of gesubsidieerd, kunt u in eerste instantie gebruik maken van de klachtenregeling bij die voorziening zelf. Is dit niet mogelijk of bent u ontevreden over het resultaat, dan kunt u in tweede lijn terecht bij onze afdeling of de Vlaamse Ombudsdienst als het over een CAW gaat.

 

Routebeschrijving

De afdeling Welzijn en Samenleving is gevestigd op de 7de verdieping in het Ellipsgebouw, te 1030 Brussel op loopafstand (2 minuten te voet) van het Noordstation.

Trein:

Neem de trein tot in Brussel-Noord en verlaat het station via de hoofduitgang. Loop tot aan het rondpunt en sla rechtsaf. U bevindt zich nu in de Koning Albert II-laan. Het tweede gebouw aan uw rechterkant is het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35.

Auto:

Het Ellipsgebouw beschikt over een ondergrondse parking voor de bezoekers (niveau -3). De parking bevindt zich op 50 meter voorbij de ingang van het gebouw, op het einde van de Koning Albert II-laan, op uw rechterkant.

Bij de slagboom aan de ingang van de parking vermeldt u uw naam, nummerplaat en de persoon waarmee u een afspraak heeft. De liften A12 en A13 brengen u naar de infobalie.

Parkeren voor de deur is betalend (parkeermeter).

Metro:

De metrohaltes Rogier of Yser zijn het dichtstbij. Ook onder het Noordstation zijn tram- en bushaltes.

 

Stadsplan

Stadsplan Brussel-Noord

 
 
 
Developed by RealDolmen